Het Tuinbouw Psychrodiagram

Inzicht krijgen in de klimaatprocessen in bedekte teelt op elke plaats op aarde waarin de eigenschappen van lucht bij alle combinaties van luchttemperatuur en vochtgehalte kunnen worden afgelezen.

Today: Timau, Kenyia

Vandaag: Timau, Kenia: telen op grote hoogte

Met maarliefst 2400 m is Timau in Kenia een van de allerhoogste lokaties in de wereld waar wordt geteeld in een beschermde omgeving.

 
 
Screenshot Psychro diagram Voor elke situatie worden de eigenschappen weergegeven voor , en .
Screenshot Geo location Voor elke lokatie in de wereld. De samenstelling van de lucht is sterk afhankelijk van de hoogte boven zeeniveau en de heersende luchtdruk. De klimaatcondities worden bepaald voor de en het .
Screenshot Vapour Voor de professional zijn op maat gemaakte energie en vocht balansen beschikbaar die handvatten geven voor effectiever en energiezuiniger klimaatregelen.
Meer informatie hoe je aan te melden...
Learn You Tube instruction. Bekijk meer informatie en instructies via You Tube.

De LetsGrow PsychroApp maakt het mogelijk om on-line met uw PC, iPhone , iPad etc meer inzicht te krijgen in de processen die zich in uw kas afspelen. Om uw gewas optimaal te laten groeien moeten de energiebalans en de vochtbalans van de kas in orde zijn. En hoe kunt u effectief ventileren, verwarmen, koelen en ontvochtigen zonder de natuurkundige eigenschappen van vochtige lucht hierin te betrekken? De LetsGrow PsychoApp geeft u inzicht en biedt handvatten voor effectiever en energiezuiniger klimaatregelen.

De LetsGrow PsychroApp bestaat uit meerdere delen. De hoofdpagina is voor alle bezoekers van de LetsGrow website toegankelijk. De meer specifieke rekenmodellen achter de tabbladen zijn beschikbaar op basis van abonnementen. Meer informatie vindt u op: ... U kunt zich aanmelden voor een abonnement ...